Prototype

Voor lage kosten een prototype product.

U kent het wel. U hebt een idee. U ziet een gat in de markt. U heeft een oplossing die van enorme toegevoegde waarde is. U heeft dit zelfs al op papier uitgewerkt. U heeft dit al besproken met een aantal mensen. U krijgt advies om hier meer mee te doen. Maar dan? Dan dient uw idee nog uitgewerkt te worden in een echt product. En wat gaat dat allemaal kosten?

Wegen de kosten wel op tegen de mogelijke inkomsten?

Dit zijn belangrijke vragen en graag helpen wij u mee met uw zoektocht naar antwoorden. In ieder geval een antwoord op basis van de productie van uw product.

Al sinds 1984 maken wij voor diverse klanten polyester producten op maat. Klanten komen vaak naar ons toe met een idee, een schets op papier of een compleet uitgewerkte tekening. Onderdeel van het product is polyester. Om het polyester deel van het product te vervaardigen is altijd een zogeheten mal nodig. Zo’n mal kost geld. Het maken van zo’n mal vergt veel tijd en vakmanschap. Daardoor is de prijs van zo’n mal voor veel klanten nog al aan de hoge kant, merken we.

Om klanten toch te helpen hebben wij een tussen oplossing bedacht:

Ons bedrijf heeft veel ervaring in het maken van prototypes en éénmalig producten.

Ook voor het maken van een prototype heb je een vormstuk of model nodig. Omdat het hier echter om één enkel product gaat, hoeft dit geen zwaar uitgevoerde, vaak dure, productiemal te zijn.

In het verleden hebben we goede resultaten bereikt met eenvoudige modellen van bijv. mdf.(hout) buigtriplex, board, polyurethaanschuim of bijvoorbeeld ijzerplaat, rvs of aluminium.

Uit oogpunt van kostenbesparing kijken we altijd als eerste naar wat u als klant eventueel zelf kunt doen of voorbereiden. Heeft u als klant bijvoorbeeld een timmerman in dienst of een plaatwerker dan zou het een optie kunnen zijn om in overleg met ons, zelf (deels) het model te maken. Hiermee kunt u natuurlijk aanzienlijk op de kosten besparen.

Momenteel kan Polyglas Kunststoffen u voor een beperkte tijd een helpende hand bieden. Het is echter denkbaar dat dit voorstel over niet al te lange tijd niet meer beschikbaar is.

Reageer nu direct en vraag een vrijblijvend gesprek aan met Henk Wamelink van Polyglas kunststoffen voor de mogelijkheid van een prototype of eenmalig model voor lage kosten.

Bel nu 0543-476471 voor meer informatie

Email: info@polyglaskunststoffen.nl

Polyesterbedrijf Polyglas Kunststoffen
Vierde Broekdijk 5a - 7122 JD Aalten Gelderland
Tel: 0543-476471
E-mail: info@polyglaskunststoffen.nl