Archives

 

hottub waterdicht maken

in deze video verteld Henk Wamelink hoe hij met polyester een hottub waterdicht kan maken. Bij de meeste hottubs is het probleem dat ze na een tijdje, door de werking van het hout, gaan lekken. Door de binnenzijde met polyester te bekleden is dit probleem verleden tijd.

Polyglaskunststoffen.nl uit Aalten feliciteert het STH racingteam

Het STH racingteam ovalrace team heeft een Opel Tigra waarin zij racen. Dit jaar is het team Nederlands kampioen geworden. De polyester body van de Tigra is door Polyglaskunststoffen.nl passend gemaakt op het chassis. De deuren moesten iets breder gemaakt worden, de motorkap aansluitend op de spatschermen. Luchthappers aan de zijkant van de deuren en […]

Polyester verwerking – werken met mallen

In onderstaande video vertelt Henk Wamelink het belang van een zogenaamde mal. Een mal is essentieel onderdeelĀ om een polyester product te kunnen maken.

Trike motorfiets met polyester kap

Op bijgaande afbeelding ziet u een Trike motorfiets. De neus van deze Trike is voorzien van een polyester kap. Deze kap is door Polyglas op maat gemaakt.

Polyester kap voor Trike motorfiets

Polyglas Kunststoffen maakt in opdracht van een klant de kappen van een Trike motorfiets. Hierboven ziet u een afbeelding van een kap. Deze kap is gemaakt in polyester. De kap kan worden gespoten in allerlei kleuren.

Polyglas kunststoffen restaureert kunstwerk

Polyglas kunststoffen restaureert kunstwerk. Op onderstaande afbeelding ziet u een kunstwerk in onze werkplaats. Dit kunstwerk is van oorsprong gemaakt uit polyester en is helaas beschadigd. Polyglas is gevraagd om dit kunstwerk met polyester op een vakkundige manier te herstellen. Op de foto zijn de beschadigingen nog zichtbaar en moet nog worden begonnen met de […]

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.