Nieuws2020-11-04T14:15:09+01:00

Hottub waterdicht maken

Hottub waterdicht maken.In deze video verteld Henk Wamelink hoe hij met polyester een hottub waterdicht kan maken. Bij de meeste hottubs is het probleem dat ze na een tijdje, door de werking van het hout, gaan lekken. Door de binnenzijde met polyester

september 13th, 2015|

Polyglaskunststoffen.nl uit Aalten feliciteert het STH racingteam

Polyglaskunststoffen.nl uit Aalten feliciteert het STH racingteam Het STH racingteam ovalrace team heeft een Opel Tigra waarin zij racen. Dit jaar is het team Nederlands kampioen geworden. De polyester body van de Tigra is door Polyglaskunststoffen.nl passend gemaakt op het chassis.

juni 23rd, 2015|

Polyester verwerking – werken met mallen

Polyester verwerking – werken met mallen In onderstaande video vertelt Henk Wamelink het belang van een zogenaamde mal. Een mal is essentieel onderdeel om een polyester product te kunnen maken.

mei 26th, 2015|

Trike motorfiets met polyester kap

Trike motorfiets met polyester kap Op bijgaande afbeelding ziet u een Trike motorfiets. De neus van deze Trike is voorzien van een polyester kap. Deze kap is door Polyglas op maat gemaakt.

mei 11th, 2015|

Polyester kap voor Trike motorfiets

Polyester kap voor Trike motorfiets. Polyglas Kunststoffen maakt in opdracht van een klant de kappen van een Trike motorfiets. Hierboven ziet u een afbeelding van een kap. Deze kap is gemaakt in polyester. De kap kan worden gespoten in allerlei kleuren.

mei 11th, 2015|

Polyglas kunststoffen restaureert kunstwerk.

Polyglas kunststoffen restaureert kunstwerk. Polyglas kunststoffen restaureert kunstwerk. Op onderstaande afbeelding ziet u een kunstwerk in onze werkplaats. Dit kunstwerk is van oorsprong gemaakt uit polyester en is helaas beschadigd. Polyglas is gevraagd om dit kunstwerk met polyester op een vakkundige

april 21st, 2015|
Polyesterbedrijf Polyglas Kunststoffen
Vierde Broekdijk 5a - 7122 JD Aalten Gelderland
Tel: 0543-476471
E-mail: info@polyglaskunststoffen.nl
Ga naar de bovenkant